Известие

Collapse
No announcement yet.

Как грозното патенце стана лебед...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде честито!
    Първоначално публикувано от -Kris-
    Благородно ти завиждам! Пусни някакви снимки да точим лиги
    Благодаря ще черпя

Ще пусна, само че още не съм я измил, откакто съм я купил . Първо прявя някои ремонтчета (жила на ръчна спирачка, спирачни цилиндърчета, задни накладки (имаше още малко живот в тях но така и така сменях всичко отзад..), маншон на полуоската, нов антифриз защото стария почти изтече, два нови водни маркуча (заради които изтече антифриза) и за сега ми остава да оправя перката отпред (някакъв жичкаджийски проблем - не достига ток до вентилатора, иначе той си работи??? Ако някой познава добър жичкаджия - PLEASE HELP ). Сега не смея да я карам защото доста загрява в задръсвания (които в София са рядкост

После я регистирарм в КАТ (нови номера) и ще и направя една фотосесия
    имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91

Comment

е тия мрасници постоянно првят номера с токовете
      alfa 33 1.5

Comment

мноо ясно...и аз няма да искам да работя супер ако нещо не ми е добре....което ме прави завършена мръсница,което пък от своя страна се отнася за всички
        155 2.0 TS 8V
        ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Първоначално публикувано от Filinatora
          не достига ток до вентилатора, иначе той си работи???
          същия проблем. оказа се че от бушоните до термо ключа има напрежение но кабела е прегорял някъде и съпротиврението беше няколко стотин килоома. пусни едно кабелче през бушон от акомулатора до термо ключа, но преди това съедини двете крачета на буксата към термоключа за да си сигурен. ако завърти - ключа, ако не завърти- слагай кабел.
          точка

Comment

Браво!!!!!
            EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -

Comment

Какво да кажа...евала колега!
              Съживил си красавицата
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Той хубаво я съживи стана страхотна наистина ама веднага я продаде!
                И май не е на някой градски щото не я мяркам тук !
                Темата е доста стара междо другото !
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

33-те са ми слабост ЕВАЛА колега
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Working...
                  X